Доступність посилання

ТОП новини

НРУ запропонує об’єднаній опозиції своїх кандидатів на з’їзді 30 липня – Тарасюк


Народний рух України запропонує об’єднаній опозиції своїх кандидатів на народних депутатів на з’їзді партії 30 липня, заявив у суботу голова НРУ Борис Тарасюк на прес-конференції в Івано-Франківську.

За його словами, які наводить агентство УНІАН, у зв’язку з початком виборчого процесу 21-й з’їзд НРУ відбудеться в Києві 30 липня, напередодні з’їзду об’єднаної опозиції «За Батьківщину». На ньому мають затвердити і першу п’ятірку, і список кандидатів від Руху, який пропонуватимуть з’їздові об’єднаної опозиції. У цьому, сказав Тарасюк, «не буде одноосібного рішення, воно буде колективним».

Водночас, додав він, на сьогодні цей список іще не готовий і перебуває «в процесі».

Тарасюк також сказав, що зараз об’єднана опозиція активно працює серед людей, щоб переконати українців і здобути більшість у майбутньому парламенті.

До об’єднаної опозиції, яка має намір іти на вибори спільним партійним списком і узгоджувати кандидатів у мажоритарних округах, нині належать партії «Батьківщина», «Фронт змін», «Народний рух України», «Реформи і порядок», «За Україну», «Народна самооборона» і «Громадянська позиція».
XS
SM
MD
LG