Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині Об’єднана опозиція заявляє про тиск з боку силових структур.


Представники податкової міліції
Представники податкової міліції
Представники Об’єднаної опозиції на Донеччині заявляють про незаконні дії податкової міліції. Опозиціонери пов'язують це зі стартом акції зі збору підписів проти Януковича. Як повідомила прес-служба політичної партії «Фронт змін», вчора, 19 липня, близько двох десятків співробітників податкової міліції Маріуполя здійснили обшук в офісі товариства з обмеженою відповідальністю «Яруд Нерухомість». Одним із засновників фірми є донька начальника виборчого штабу Об'єднаної опозиції в Донецькій області та депутата маріупольської міськради від «Фронту змін» Олександра Ярошенка. Олександр Ярошенко зауважує, що це вже не перша подібна перевірка.

«Це напевно вже п'ятнадцята чи двадцята так би мовити перевірка податкової міліції та ОБЕЗ. Ми знали, що в постанові суду вказується точна адреса, поверх, кімната. І там був вказаний шостий поверх, де знаходилися ті фірми, які вони перевіряли. Жодного стосунку ці фірми до ТОВ «Яруд Нерухомість», засновником якої є моя дочка, вони не мали. Але чомусь в постанові було написане прізвище Ярошенко Емма Олександрівна. Я це сприймаю, як політичний тиск, політичний безлад».

Тим часом за повідомленням прес-служби Державної податкової служби в Донецькій області, співробітники відомства й справді проводили певні заходи. Повідомляється про виявлення злочинної групи, члени якої розробляли та реалізовували різні схеми по ухиленню від податків в особливо великих розмірах. «Заходи проводились виключно в рамках закону з метою перевірки господарської діяльності, політична складова була абсолютно виключена», — йдеться в повідомленні.
XS
SM
MD
LG