Доступність посилання

ТОП новини

Іващенко: моя справа має очевидний кон’юнктурно-замовний характер


Колишній виконувач обов’язків міністра оборони Валерій Іващенко вважає, що його справа не є політичною, а її замовниками є конкретні впливові особи. Про це він сказав в інтерв’ю газеті «Комерсант-Україна».

«Сфабрикована щодо мене кримінальна справа має очевидний кон’юнктурно-замовний характер. Це переслідування – справа рук впливових негідників, які уміло помстилися мені за те, що в 2009 році я домігся їхнього вигнання з Міністерства оборони, тим самим позбавивши цих ділків, що наживалися на дерибані ресурсів Збройних сил України, найбільш ласої і прибуткової частини їх брудного бізнесу», – заявив Іващенко.

Він також висловив сподівання, що 14 серпня Апеляційний суд Києва врахує його скарги, які «досить аргументовано, мотивовано і конкретно обґрунтували не просто юридичну неспроможність вироку, а й його незаконність».

У квітні Іващенка засудили до 5 років позбавлення волі у справі за обвинуваченням його у зловживанні службовим становищем під час підписання плану санації державного підприємства «Феодосійський судномеханічний завод».
XS
SM
MD
LG