Доступність посилання

ТОП новини

У Польщі затримали чотирьох українських нелегалів


Чотирьох громадян України, які працювали у Польщі без потрібних для цього документів, затримала польська прикордонна служба. Про це повідомляє «УНІАН» із посиланням на прес-службу відомства.

«Чоловіки віком 50, 51 та 58 років працювали нелегально на будівництві. Усі троє перебували у Польщі на підставі дозволу в рамках малого прикордонного руху, який не дає права на роботу», – йдеться у повідомленні прикордонної служби.

Українців зобов’язали залишити територію Польщі протягом 15 днів та внесли їх до списку осіб, котрим заборонено в’їзд до країни на рік.

Окрім того, за даними польського прикордонного відомства, його співробітники затримали громадянина України, який мав дозвіл на роботу в Польщі, а насправді 3,5 місяці працював у столиці Чехії.

«Українець отримав візу на підставі заявки на працевлаштування фірми із Гданська. Але замість того, аби приїхати до працедавця, поїхав до Чехії», – інформують прикордонники. Затриманому анулювали візу, а також заборонили в’їзд до Польщі на 6 місяців. Окрім цього, проти нього порушили справу за неправомірне отримання візи.
XS
SM
MD
LG