Доступність посилання

ТОП новини

Головред сайту УНН: я не знайома з Ганною Герман


Оксана Щербак
Оксана Щербак
Головний редактор інтернет-видання УНН Оксана Щербак заявляє, що, всупереч твердженням деяких ЗМІ, не знайома з радником Президента Ганною Герман. Про це Щербак сказала в ефірі Радіо Свобода.

«Я з Ганною Миколаївною не знайома в житті. Я її бачила тільки по телевізору. Я Юлію Володимирівну в житті бачила, а Ганну Миколаївну – ні», – наголосила вона.

За словами головного редактора, інформація про причетність до видання людей, наближених до Ганни Герман, не відповідає дійсності. «Власником є людина, і звати її Лозан Уляна Іванівна», – розповіла Оксана Щербак.

«У нас є офіційна заява на сайті нашого агентства. Ці документи були у вільному доступі, мені не зрозуміло, чому журналісти, які позиціонують себе як ті, які проводять класні журналістські розслідування, доводять, що їхня інформація є об’єктивною, чому вони не перевірили документи агентства», – додала вона.

Раніше видання «Наші гроші» повідомило, що серед власників сайту УНН є й колишній помічник Ганни Герман Дмитро Сагач.

Сама Герман інформацію про будь-яку причетність до УНН відкидає.

Серед резонансних публікацій сайту УНН – відео про поцілунок у в’язниці осіб, схожих на Юлію Тимошенко та Сергія Власенка, а також інтерв’ю з колишньою співкамерницею Тимошенко Юлією Абапловою.
XS
SM
MD
LG