Доступність посилання

ТОП новини

Російські слідчі оглядають місце катастрофи літака Чорноморського флоту в Криму


Російські слідчі вже розпочали огляд місця катастрофи літака Чорноморського флоту Росії Бе-12 у Криму. Про це агентству УНІАН повідомили у Слідчому комітеті Росії.

«Місце авіаційної катастрофи оточене. На даний час із військової частини вилучається документація, відповідно до якої виконувався цей тренувальний політ. Найближчим часом планується допитати технічний персонал, що брав участь у підготовці літака до вильоту, а також посадовців, які керували польотом», − мовиться у повідомленні.

За фактом катастрофи літака порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого за порушення правил польотів або підготовки до них.

Учора, 12 жовтня, близько 17.20 за київським часом при заході на посадку на аеродром, що розташований неподалік селища Кача, яке адміністративно належить до Севастополя, зазнав аварії літак Бе-12 військової частини 49311 Чорноморського флоту Росії. В результаті аварії 3 члени екіпажу загинули, 1 зазнав травм і зараз перебуває в лікувальній установі.

Причиною катастрофи літака Бе-12 стала відмова двигуна. До з’ясування причин аварії всі польоти літаків Бе-12, які належать Росії, припинені.
XS
SM
MD
LG