Доступність посилання

ТОП новини

«Свобода» заявила, що не пустить комуністів на Хрещатик 7 листопада


Минулого року міліція захистила від націоналістів марш комуністів Хрещатиком, хоча він був прямо заборонений судом, фото 7 листопада 2011 року
Минулого року міліція захистила від націоналістів марш комуністів Хрещатиком, хоча він був прямо заборонений судом, фото 7 листопада 2011 року
Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив у вівторок, що його партія має намір не дати комуністам пройти центральною вулицею Києва Хрещатиком у день, коли ті святкують роковини Жовтневої революції.

Виступаючи на мітингу під будівлею Центрвиборчкому в Києві, він заявив, що в його партії цей день, 7 листопада, вважають днем пам’яті жертв політичних репресій. Тому партійці мають також намір встановити в середу на майдані Незалежності стенди і розповідати про ті події.

Прес-служба «Свободи» повідомила, що партія проведе в середу на майдані Незалежності в Києві акцію пам’яті жертв «комуністичного окупаційного режиму».

Тим часом Комуністична партія України має намір відзначити своє свято в Києві мітингом біля пам’ятника Ленінові на Бессарабській площі, демонстрацією Хрещатиком і мітингом на Європейській площі. Таким чином, їм доведеться пройти і через майдан Незалежності.

Водночас усі масові заходи, крім державних, у широкій центральній частині Києва заборонені до 12 листопада включно за рішенням Окружного адміністративного суду Києва.
XS
SM
MD
LG