Доступність посилання

ТОП новини

Футбол: у Лізі Європи «Дніпро» програє, «Металіст» виходить до плей-оф


У футбольній Лізі Європи відбулися матчі четвертого туру. Дніпропетровський «Дніпро» на виїзді не зміг втримати переможний результат і поступився італійському «Наполі» – 2:4. Усі чотири м’ячі у ворота «Дніпра» забив уругвайський нападник Едінсон Кавані.

Попри поразку, дніпропетровці з 9 очками залишилися лідерами групи F. «Наполі» став другим – 6 балів, по 4 очки мають голландський ПСВ і шведський АІК. Шведи на своєму полі несподівано переграли ПСВ – 1:0.

Натомість харківський «Металіст» удома з рахунком 3:1 переграв норвезький «Русенборг». За два тури до завершення групового турніру підопічні Мирона Маркевича гарантували собі вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи.

Разом із «Металістом» до цієї стадії вийшов і німецький «Байєр» – в обох команд стало по 10 очок, найближчий переслідувач «Русенборг» залишився з 3 пунктами. Леверкузенці у четвертому турі Ліги Європи вдома розгромили австрійський «Рапід» – 3:0.

Наступні поєдинки українські клуби проведуть 22 листопада. «Дніпро» поїде в гості до ПСВ, «Металіст» прийматиме «Байєр».
XS
SM
MD
LG