Доступність посилання

ТОП новини

Кличко: УДАР у новому парламенті вимагатиме відставки уряду і НБУ


Віталій Кличко
Віталій Кличко
Партія УДАР заявляє, що уряд і керівництво Національного банку України повинні піти у відставку. За словами лідера УДАРу Віталія Кличка, падіння виробництва і погіршення життя людей показує, що «так звані професіонали виявилися профнепридатними».

«Замість того, щоб захистити соціально вразливі групи пенсіонерів, дітей, замість того, щоб виплатити заборговані зарплати бюджетникам, сьогодні мільйони йдуть, наприклад, на будівництво бази відпочинку НБУ, де є все що завгодно – барбекю, джакузі, скляні ліфти», – цитує Кличка прес-служба УДАРу.

Політик наголосив, що його політична сила вимагатиме в парламенті відставки уряду і керівництва Національного банку. Кличко висловив переконання, що цей крок підтримають представники інших опозиційних фракцій і багато хто з мажоритарників-самовисуванців.

«Настав момент істини і для партії комуністів, яка будувала свою передвиборчу програму на критиці влади. Тепер вони мають підтвердити свої слова справою і проголосувати за відставку уряду і Нацбанку», – заявив Кличко.
XS
SM
MD
LG