Доступність посилання

ТОП новини

Обрані до парламенту міністри подали в відставку – Колесніков


Борис Колесніков
Борис Колесніков
Всі члени уряду, які пройшли за списком Партії регіонів до новообраної Верховної Ради, написали заяви про відставку, повідомив віце-прем’єр, міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

Водночас, відповідаючи на запитання про своє можливе майбутнє місце роботи, Колесніков заявив, що Президент України після детального аналізу роботи кожного міністерства і міністра ухвалить рішення про його ефективність і можливості продовження в поточних повноваженнях.

Згідно із законодавством, обрані народними депутатами особи для отримання депутатського мандата мають у 20-денний термін (до 3 грудня) надати до ЦВК документи про звільнення з попереднього місця роботи.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що всі обрані депутатами у Верховну Раду члени уряду від Партії регіонів написали заяву про звільнення.

Такий факт підтвердили віце-прем’єр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, міністр регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк і міністр освіти і науки, молоді і спорту Дмитро Табачник. Заяву про звільнення написав обраний депутатом за одним із мажоритарних округів у Закарпатській області міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога.
XS
SM
MD
LG