Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко зможе балотуватися в Президенти – Яценюк


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк
Колишній прем’єр Юлія Тимошенко, яка відбуває кримінальне покарання, зможе балотуватися на президентських виборах у 2015 році, переконаний голова ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«По-перше, ми очікуємо рішення Європейського суду з прав людини. Ви знаєте, що це рішення має відбутися буквально через декілька місяців. Я сподіваюся, що таке рішення буде правосудним, і воно звільнить Юлію Тимошенко», – сказав Яценюк, коментуючи рішення об’єднаної опозиції про висунення Юлії Тимошенко єдиним кандидатом на президентських виборах.

За його словами, в разі якщо Страсбурзький суд визнає незаконним рішення українських судів щодо екс-прем’єра, то це означає, «що судимості немає».

Яценюк наголосив, що рішення про висунення Тимошенко обговорювалося на одному із засідань ради опозиції, він його підтримав і сьогодні виніс на голосування.

Об’єднана опозиція «Батьківщина» на розширеному засіданні ради висунула Юлію Тимошенко, яка відбуває 7-річне ув’язнення в Качанівській колонії, єдиним кандидатом на президентських виборах 2015 року.
XS
SM
MD
LG