Доступність посилання

ТОП новини

Відео зізнання Павличенка старе, скоро з’являться нові, що теж нічого не доводять – «ультрас»


Відео зізнання Сергія Павличенка в убивстві судді Зубкова записувалися ще під час слідства, до суду. І потім Сергій заявляв, що зізнання з нього було отримане під тиском слідства. Про це в коментарі Радіо Свобода сказав представник руху «Ультрас Динамо» (Київ) Тарас Кузьменко.

«Потім там з’явиться відредаговане відео, де не буде показано перерви під час так званого відтворення подій на місці вбивства», – сказав він, пояснюючи, що такі відео не доводять вину обвинувачених.

Сьогодні інформаційне агентство УНН оприлюднило відеозапис зізнання Сергія Павличенка в убивстві судді Зубкова. Павличенка (батька) засудили до довічного ув’язнення, а Сергія Павличенка (сина) до 13 років позбавлення волі, визнавши їх винними в убивстві судді Шевченківського районного суду Києва Сергія Зубкова, яке сталося навесні минулого року. За повідомленнями, цей суддя раніше виніс рішення у справі про житло не на користь Павличенків.

Батько, і син Павличенки були причетні до руху вболівальників київського футбольного клубу «Динамо», за їхнє звільнення виступали й фанати інших клубів, не згодні з їхнім засудженням. Вони стверджують, що рішення було неправомірним і тепер треба покарати суддів, які винесли вирок.
XS
SM
MD
LG