Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» обрала на голову фракції Яценюка і не голосуватиме за кандидатури «регіонів»


Головою парламентської фракції «Батьківщини» у Верховній Раді 7-го скликання сьогодні обрали Арсенія Яценюка, повідомив Радіо Свобода народний депутат від «Батьківщини» Сергій Соболєв.

Водночас на засіданні фракції «Батьківщини» вирішили, що за кандидатури Партії регіонів на будь-які посади Об’єднана опозиція не голосуватиме, додав він.

Фракція Партії регіонів, зі свого боку, вирішила висувати на посаду Голови Верховної Ради народного депутата Володимира Рибака, повідомляв сьогодні Радіо Свобода народний депутат-регіонал Вадим Колесніченко.

Також, за його словами, його партія підтримає на посаду Прем’єр-міністра кандидатуру Миколи Азарова, яку раніше подав Президент Віктор Янукович.

Інший депутат від Партії регіонів Володимир Олійник не виключив, що посаду першого віце-спікера може обійняти представник Комуністичної партії України. За його словами, «розмова була і з комуністами на цю тему».

Він також повідомляв сьогодні, що лідером фракції Партії регіонів знову обрали Олександра Єфремова, який очолював її і в парламенті попереднього скликання.

Верховна Рада 7-го скликання починає роботу завтра.
XS
SM
MD
LG