Доступність посилання

ТОП новини

Янукович знову пообіцяв євроінтеграцію і європейські стандарти


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)
Президент Віктор Янукович знову заявив у п’ятницю, що євроінтеграційний вибір України залишається незмінним зовнішньополітичним пріоритетом, і пообіцяв, що Україна продовжуватиме всеохопні внутрішні перетворення і модернізацію країни з метою досягти європейських стандартів.

На зустрічі з керівниками дипломатичних представництв іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні, Янукович наголосив, що Україна налаштована на якнайшвидше підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом і готова до масштабної й кропіткої роботи з метою забезпечити ефективне виконання угоди. Він нагадав, що цей шлях, за його словами, беззаперечно підтримують представники більшості політичних сил і суспільство в Україні.

Президент також заявив, що зовнішня і внутрішня політика України мають бути спрямовані на її успішність, впливовість і сучасність. При цьому він додав, що Україна продовжить працювати над економізацією своєї зовнішньої політики, бо, за його словами, «національний інтерес – це на сьогодні, насамперед, інтерес економічний».

Янукович, крім того, заявив, що сьогодні Україна створює всі умови для залучення інвестиційних ресурсів, реалізації масштабних спільних проектів, укладення нових контрактів. «Україна відкрита для іноземного капіталу, ідей та інновацій. Наша економіка стабільна, а правила гри у ній чіткі та прозорі», – стверджує Президент.
XS
SM
MD
LG