Доступність посилання

ТОП новини

США закликає Україну боротися з Ex.ua i «Петрiвкою», якi поширюють незаконний контент


Американське торговельне представництво закликає український уряд припинити дiяльнiсть веб-ресурсу Ex.ua i столичного ринку «Петрiвка» за поширення контенту та продукцiї, що порушують права iнтелектуальної власностi, зазначається у звiтi представництва, оприлюдненому в четвер.

Торговельне представництво оприлюднило список розповсюджувачiв нелегального контенту рiзних країн свiту, до якого, зокрема, ввiйшли найбiльший український файлообмiнник Ex.ua i ринок «Петрiвка».

Ex.ua не вперше потрапляє до звiту Американського торговельного представництва як ресурс, що поширює «пiратський» контент.

Наприкiнцi сiчня поточного року Мiнiстерство внутрiшнiх справ вилучило сервери цього ресурсу та призупинило його дiяльнiсть. Це викликало широкий резонанс серед українських iнтернет-користувачiв i призвело до атак на сервери веб-сайтiв урядових структур, частина з них не працювала протягом кiлькох днiв. На початку лютого ресурс вiдновив роботу, протягом пiвроку МВС повернуло компанiї всi вилученi сервери.
XS
SM
MD
LG