Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко не спить уже добу і не дозволяє себе обшукувати – адвокат


Екс-прем’єр України Юлія Тимошенко, яка оголосила акцію громадянської непокори, вже добу не спить і не дозволяє проводити особистий огляд і обшук своєї палати, стверджує її адвокат Олександр Плахотнюк.

«Вона добу перебуває в коридорі перед палатою, вона не спить цілу добу. Вона не дає себе обшукувати протягом доби, вона не дає проводити особистий огляд, і це їй вдається. І повірте, якщо їй це вдається, значить, вона діє законно. Якби її дії були незаконними, вже б силою проводили обшуки і силою проводили огляди», – сказав Плахотнюк.

Він зазначив, що Тимошенко має намір продовжувати акцію доти, доки не будуть демонтовані всі камери відеоспостереження, встановлені в лікарняній палаті і сусідніх приміщеннях.

«Вона продовжуватиме свою акцію доти, доки не просто вимкнуть, а знімуть відеокамери з цих усіх місць. Доки вона не отримає офіційного листа за підписом начальника колонії, в якому буде зазначено, що не проводяться приховані відео-та аудіопрослуховування в кімнатах зустрічі з адвокатами, тому що і в захисників, і в Юлії Володимирівни є обґрунтована підозра, що все-таки до теперішнього часу, включно із сьогоднішнім днем, аудіо та відео в кімнаті для зустрічей з адвокатом проводиться», – наголосив Плахотнюк.

Вчора, 8 січня Тимошенко оголосила акцію громадянської непокори й повідомила про це у відкритому листі до Віктора Януковича, оприлюдненому її захисником Сергієм Власенком.
XS
SM
MD
LG