Доступність посилання

ТОП новини

Павличенко прокурору: Свободу Павличенкам, фальсифікаторів – за ґрати (ВІДЕО)


Дмитро Павличенко, засуджений до довічного ув’язнення за вбивство судді одного з райсудів Києва, відмовився відповідати на запитання державного обвинувачення в Апеляційному суді столиці.

«Я на всі питання прокуратури вже не раз відповідав, тому не бачу сенсу і далі відповідати. На всі запитання прокуратури я відповідатиму тільки: «Свободу Павличенкам, фальсифікаторів – за ґрати», – сказав Павличенко під час розгляду апеляції на свій вирок і вирок синові.

При цьому він заявив, що готовий відповідати на запитання судді. Перед цим Павличенко наголосив, що він і його син не мають стосунку до цього вбивства, оскільки в них не було мотивів. «Немає мотиву злочину, жодний зі свідків нас не впізнав. Усі факти прокуратури спотворені, сфабриковані і перекручені», – сказав Дмитро Павличенко.

У жовтні минулого року Голосіївський районний суд Києва засудив Дмитра Павличенка до довічного ув’язнення, а його сина Сергія Павличенка – до 13 років позбавлення волі за вбивство судді Шевченківського районного суду Києва Сергія Зубкова в березні 2011 року.
XS
SM
MD
LG