Доступність посилання

ТОП новини

Опозиції пропонують висунути Катеринчука в мери Києва


Микола Катеринчук
Микола Катеринчук
Європейська партія України пропонує Об’єднаній опозиції «Батьківщина», ВО «Свобода» й УДАРу висунути депутата Миколу Катеринчука єдиним кандидатом від опозиційних сил на виборах мера Києва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Вибори мера Києва мають важливе значення для майбутньої президентської кампанії 2015 року, наголошують у партії. У зв’язку із цим, заявляють соратники Катеринчука, опозиція має якомога швидше визначитися з форматом участі в київських виборах і докласти зусиль для ухвалення відповідного рішення про дату проведення таких виборів, із чим чинна влада постійно зволікає.

У повідомленні також наголошується, що Європейська партія має досвід участі в останній виборчій кампанії столиці, за результатами якої одержала власну депутатську фракцію «Блок Миколи Катеринчука» у Київській міській раді.

У липні минулого року Київрада достроково припинила повноваження мера Леоніда Черновецького, який написав заяву про відставку.

Вибори мера столиці мали відбутися 2012 року. Проте Верховна Рада не ухвалила необхідний закон, який би визначив час їхнього проведення. Очікується, що вибори пройдуть цієї весни.
XS
SM
MD
LG