Доступність посилання

ТОП новини

Радіо Свобода в Росії і далі буде джерелом незалежної інформації – президент Клоуз


1 березня виповнилося 60 років відтоді, як передачі Радіо Свобода російською мовою вперше почули народи тодішнього Радянського Союзу. Президент Радіо Свобода/Радіо Вільна Європа Кевін Клоуз привітав із ювілеєм і працівників Російської служби Радіо Свобода, і її слухачів.

«Ми висловлюємо глибоку повагу співробітникам російської служби тих років, а також тим відданим своїй професії фаховим журналістам, які працюють у службі сьогодні. І – багатьом мільйонам слухачів, які протягом шести десятиріч налаштовувалися на хвилі нашого радіо і чули голоси «Свободи», які передавали точну й незалежну інформацію про пошук правди, що ніколи не припинявся, про дотримання прав людини, культурних і політичних свобод і в самій Росії, й в усьому світі», – заявив Клоуз.

Кевін Клоуз пообіцяв нинішнім слухачам, глядачам і читачам Радіо Свобода у Росії, що цей засіб масової інформації і надалі шукатиме способи якнайкраще виконувати свою роботу.

Радіо Свобода працює з 1950 року, мовлення на територію Радянського Союзу воно розпочало 1 березня 1953 року, спершу під назвою Радіо Визволення. Нині Радіо Свобода мовить у радіоефірі на 28 мовах у 21 країні світу.
XS
SM
MD
LG