Доступність посилання

ТОП новини

Ранкове засідання парламенту закрили


Голова Верховної Ради Володимир Рибак оголосив про закриття ранкового засідання парламенту.

Верховна Рада сьогодні затвердила порядок денний на цей тиждень. За відповідну постанову проголосували 382 народні депутати з 410, зареєстрованих у залі засідань.

До порядку денного внесено, зокрема, законопроект про погашення заборгованості державних підприємств вугільної галузі Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві.

Крім того, народні депутати розглянуть законопроект про затвердження загальнодержавної соціальної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці і виробничого середовища на 2014-2018 роки.

У четвер, 21 березня, парламентарії розглянуть питання про призначення позачергових місцевих виборів.

Водночас депутати не змогли ухвалити постанову про порядок денний другої сесії Верховної Ради VII скликання. Це питання ставилося кілька разів, однак спільного знаменника так і не дійшли, й у середу цю постанову спробують розглянути знову.

Крім того, сьогодні депутати сперечалися і штовхалися через мову виступів у парламенті. Під час ранкового засідання всі виступи регіоналів російською мовою, а також виступи свободівців українською супроводжувалися скандуванням «Українська!» і «Фашисти!» відповідно.

Також депутати від опозиції заявили, що представники більшості продовжують голосувати не за себе.

Вечірнє засідання має розпочатися о 16:00.
XS
SM
MD
LG