Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: опозиція заважає розвивати країну


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Президент України Віктор Янукович заявляє, що лідери опозиції критикують владу, нічого не пропонуючи взамін.

«Я сьогодні бачу знову повернення за старих часів, коли деякі радувалися тому, що щось не вдається вирішити, коли є світова криза, коли є проблеми в нашій країні... А великі вожді політично піднялися над проблемами й пальцями показують, які ми робимо помилки, чого ми не досягаємо», – заявив Президент під час засідання Ради регіонів в Києві.

При цьому глава держави звинуватив нинішню опозицію в тому, що вона заважає розвивати країну, проводити необхідні реформи.

«Я вірю в те, що колись в Україні буде і конструктивна опозиція, і ефективна влада. Проте ми над цим маємо цивілізовано працювати і не на горло, як то кажуть, наступати одне одному, а разом сідати й думати, як краще це робити, як краще розвивати нашу країну, як разом бачити завтрашній день, і як житимуть наші діти в цьому дні, і не їздити за кордон отримувати там завдання, що тут робити в країні», – сказав Янукович.

За словами глави держави, сьогодні головне не боротьба за владу, а боротьба за підвищення рівня економіки, за порятунок країни від світової кризи. Заради цієї мети Янукович закликав усіх політиків об’єднуватися й служити спільній меті.

Крім того, Янукович висловив жаль, що Верховна Рада протягом чотирьох місяців «майже не працює». «На сьогодні існує проблема і розірвано зв’язок виконавчої влади із законодавчою», – сказав Президент.
XS
SM
MD
LG