Доступність посилання

ТОП новини

У ЄС засудили напад FEMEN на євродепутата


(фото з сайту FEMEN)
(фото з сайту FEMEN)
Представництво Європейського Союзу в Україні різко засудило сьогодні як безпрецедентний напад активістки феміністського руху FEMEN Олександри Шевченко на голову комітету Європейського парламенту з закордонних справ Ельмара Брока.

Звинувачення проти євродепутата, що він користувався послугами повій в Україні, неправдиві, бо в перебігу одноденного візиту до України позавчора він мав інтенсивний порядок денний і весь час від прибуття до відльоту ввечері цього дня був у супроводі голови і працівників представництва ЄС, мовиться в заяві.

Учора ввечері у Брюсселі активістка FEMEN накинулася топлес на Ельмара Брока з вигуками, щоб він «не *** українських жінок». За повідомленням руху, її затримала охорона Європарламенту.

Звинувачення FEMEN полягають у тому, ніби Брок у перебігу відвідувань України (не йдеться тільки про позавчора) «активно користувався послугами українських повій, а також дозволяв собі висловлюватися про українок у надзвичайно образливих формах». При цьому феміністки послалися на свої «достовірні дані», але не навели їх.
XS
SM
MD
LG