Доступність посилання

ТОП новини

Троє росіян загинули в ДТП у Запорізькій області


Унаслідок зіткнення двох автомобілів у Запорізькій області на автодорозі Харків-Сімферополь загинули три особи і одна постраждала, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«У п’ятницю ввечері поблизу села Тернівка Вільнянського району, на 259 кілометрі автодороги Харків-Сімферополь сталося зіткнення легкового автомобіля Opel Omega з вантажним МАN, унаслідок чого три людини загинули, серед них дитина 2010 року народження та одна людина постраждала (всі вони жителі міста Орел, Росія)», – зазначено у повідомленні.

Постраждалу 13-річну дівчинку у важкому стані госпіталізували.

За інформацією ДАІ, сім’я росіян (чотири особи) їхала на відпочинок. Opel Omega виїхав на зустрічну смугу і в лоб зіткнувся з вантажівкою, зареєстрованою в Харківській області. «За попередніми даними, причиною ДТП могла стати втома водія легкового автомобіля. Імовірно він проїхав близько 600 кілометрів, могла позначитися втома», – повідомив старший інспектор ДАІ Запорізької області Максим Вертепний, якого цитує агентство «Інтерфакс-Україна».

За його словами загинули 34-річні жінка і чоловік та їхній трирічний син. Тринадцятирічну дочку загиблих (у неї політравма) вже прооперували запорізькі медики.

Управління ДАІ в Запорізькій області звернулося до водіїв, що їдуть у далекі рейси, із закликом відпочивати в дорозі та дотримуватися правил дорожнього руху.
XS
SM
MD
LG