Доступність посилання

ТОП новини

Невідомі лякають харків’ян: з «Правим сектором» треба ділитися квартирами


Невідомі особи поширюють серед харків’ян листівки, в яких ідеться, що «на потреби національної революції потрібно поділитися житловою площею для бійців «Правого сектору». Про це повідомив Радіо Свобода харків’янин Сергій Козій, який живе в районі Салтівка. За його словами, послання такого змісту він і його сусіди побачили у своїх поштових скриньках.

«Ваш будинок було визнано власністю українського народу. Комендантом вашого будинку від Ради «Правого сектору» вибрано сотника загону «Вікінг» Музичка Олександра (це так званий «Саша Білий» – рівненський депутат і керівник місцевого «Правого сектору», який вже встиг стати «фольклорним» персонажем, бо під час міської сесії зі зброєю вимагав «влади народу» – ред.). Всім мешканцям будинку треба буде виділити 50% їхньої площі на потреби національної революції», – ідеться в «повідомленні» «Правого сектора».

У ньому також попереджають про «обхід квартир для перевірки належного стану житлової площі». А від жителів вимагають передати коменданту будинку запасний комплект ключів від помешкань, а також закликають «бути готовими поселити у квартирах революціонерів з інших міст України». «Люди в 520-му мікрорайоні шоковані. Вони запитують: що, до влади злочинці прийшли?» – переповідає про реакцію сусідів Сергій Козій.

У самому харківському обласному «Правому секторі» заперечують причетність до таких листівок, кажуть, що це провокація.
XS
SM
MD
LG