Доступність посилання

ТОП новини

Кличко: Майдан відстояв демократію в Україні, а тепер має визначитися зі своїм майбутнім


Віталій Кличко
Віталій Кличко
Майдан відстояв демократію в Україні і тепер повинен визначитися зі своїм майбутнім. Про це заявив журналістам лідер УДАРу Віталій Кличко.

«Майдан повернув демократію в Україну. Мільйони громадян нашої держави, серед яких сотні тисяч киян, вийшли відстоювати своє майбутнє і майбутнє своєї країни, – зазначив Кличко. – Я боровся на Майдані з першого дня. Ми не допустили розгону Майдану тоді – не допустимо і сьогодні, хто б які провокації не чинив».

«Ми розуміємо, що країна і столиця повинні повертатися до мирного життя і розпочинати реформи, яких вимагають люди. Сьогодні Майдан повинен самовизначитися зі своїм майбутнім», – наголосив лідер УДАРу.

Кличко, який здобув підтримку більше половини громадян на виборах мера столиці, привітав киян з Днем міста і пообіцяв забезпечити у столиці належне функціонування всіх служб та інфраструктури, «щоб Київ став містом, комфортним для життя – таким, яким його хочуть бачити мешканці столиці».

У суботу робітники комунальних служб Києва займалися прибиранням вулиці Грушевського. Було задіяно кілька десятків людей і вантажівки та екскаватори.

За словами представників Самоборони, прибирання узгоджене з майданівцями. Рішення ухвалили спільно, однак воно стосується тільки вулиці Грушевського. Щодо інших барикад, поки що невідомо, чи дозволять майданівці їх розбирати.
Комунальники прибирають з Грушевського все: від лампадок до катапульти
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:53 0:00
XS
SM
MD
LG