Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко доручив силовикам зробити все для звільнення журналістів із полону бойовиків


Настя Станко
Настя Станко

Президент Петро Порошенко доручив силовикам ужити всіх заходів для швидкого звільнення журналістів, захоплених у заручники на сході України.

За інформацією прес-служби президента, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков за дорученням глави держави провів засідання в центрі антитерористичної операції, під час якого було створено відповідну робочу групу.

«Під час засідання було створено робочу групу на чолі з керівником управління інформаційної безпеки Нацгвардії Юрієм Стецем, якій доручено координувати дії оперативних служб щодо звільнення журналістки «Громадського ТБ» Анастасії Станко й оператора Іллі Безкоровайного, захоплених бойовиками у заручники», – йдеться в повідомленні.

Президент заявив, що треба зробити все можливе для швидкого звільнення захоплених журналістів, а також для гарантування безпеки всіх представників ЗМІ, які працюють у зоні АТО.

Тим часом, представник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що захоплені в полон журналісти живі.

За його словами, ведуться переговори про їх звільнення.

30 червня журналістку «Громадського телебачення» Настю Станко й оператора Іллю Безкоровайного захопили в полон представники угруповання «ЛНР».

XS
SM
MD
LG