Доступність посилання

ТОП новини

Бої на околицях Донецька: щонайменше двоє загиблих – міськрада


На підступах до Донецька тривають бої. За повідомленням міської ради Донецька, загинуло щонайменше двоє мирних жителів.

«Станом на 19.00 на кордоні Петровського району Донецька, села Олександрівка та міста Мар'їнка тривають активні бойові дії. Зараз достовірно відомо про двох загиблих з числа мирного населення. На місцях артобстрілів працюють бригади МНС України в Донецькій області та бригади швидкої медичної допомоги. На даний момент жителі Кіровського району повідомляють, що артилерійські снаряди долітають до мікрорайону Текстильник. Дана інформація перевіряється», – мовиться у повідомленні.

Про бої на підступах до Донецька повідомляють і сепаратисти. За повідомленням інформаційного центру угруповання «ДНР», яке Україна визнала терористичним, станом на ранок 5 серпня загинуло двоє бойовиків і п’ятеро було поранено.

«Втрати з українського боку – 3 танки, 1 БТР і велика кількість живої сили. Активні бойові дії йдуть на кордоні Петровського району на заході Донецька. Поруч з Торезом тривають бої із заблокованої групою українських військових. За повідомленням військового кореспондента ополченців Дубового, близько 16.00 українські військові застосували установку «Ураган» у бік міста Сніжне в районі шахти № 18», – зазначають в інформаційному центрі угруповання «ДНР».

За повідомленням речника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрія Лисенка, за минулу добу загинуло троє українських військових.

Бойовики масово зайшли до Донецька та Луганська на початку липня, після того, як їх вибили зі Слов’янська та інших міст.

XS
SM
MD
LG