Доступність посилання

ТОП новини

Володимир Горбулін став радником президента


Володимир Горбулін став радником президента
Володимир Горбулін став радником президента

Володимир Горбулін призначений директором Національного інституту стратегічних досліджень, який за сумісництвом є радником президента. Відповідний указ підписав президент Петро Порошенко, повідомляє його прес-служба.

«Президент України Петро Порошенко призначив Володимира Горбуліна радником Президента України – директором Національного інституту стратегічних досліджень. Указом глави держави також визначено, що Національний інститут стратегічних досліджень очолює радник Президента України – директор Національного інституту стратегічних досліджень», – йдеться у повідомленні.

Володимир Горбулін був багаторічним радником з питань національної безпеки президентів України. Завдяки його сприянню Раду національної безпеки та оборони України визначено у Конституції як конституційний орган державного управління, а при РНБО створено Інститут стратегічних досліджень, Інститут проблем міжнародної безпеки і пізніше – Інститут проблем національної безпеки.

У період 2003-2005 роки – заступник голови Державної комісії з питань реформування та розвитку Збройних сил України, учасник розробки Воєнної доктрини України (2004) та Закону «Про основи національної безпеки України» (2003).

З травня по жовтень 2006 року Горбулін вдруге виконував обов’язки секретаря РНБО України.

XS
SM
MD
LG