Доступність посилання

ТОП новини

У Слов’янську оживає ресторанне господарство – ОДА


У Слов’янську Донецької області відновлюють роботу магазини і оживає ресторанне господарство. Про це йдеться у повідомленні Донецької облдержадміністрації.

«Сьогодні у Слов'янську відновлено роботу 204 магазинів (59%), 34 кіосків (23,4%) і 15 підприємств ресторанного господарства (9%). Підприємства роздрібної торгівлі у містах і районах працюють у штатному режимі. Продукти першої необхідності завозяться, як централізовано, так і самостійно підприємцями. Відзначається підвищений попит на соціально значущі товари», – мовиться у повідомленні.

При цьому у Донецькій ОДА зазначають, що доставка продуктів харчування ускладнена у містах, де триває активна фаза антитерористичної операції.

«Інформації про продовольче забезпечення міст Сніжного та Шахтарська, а також Амвросіївського району на даний момент немає, так як з цими населеними пунктами відсутній зв'язок», – зазначають в ОДА.

Слов’янськ – одне з міст у зоні антитерористичної операції, що триває на Донбасі. З квітня місто було зайняте проросійськими бойовиками, його звільнили на початку липня.

Після цього бойовики масово перемістилися у Донецьк та Луганськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває з квітня.

XS
SM
MD
LG