Доступність посилання

ТОП новини

За добу в зоні АТО загинули 9 військовослужбовців – РНБО


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За добу у зоні АТО загинули дев’ять військовослужбовців, 18 отримали поранення, повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Також, за його словами, 13 серпня сили АТО 20 разів вступали у сутички з бойовиками.

Найбільш запеклі бої велися біля Розсипного, Хрящуватого, Міусинська, Мар’їнки, Стукаловой Балки, Іловайська й аеропорту Луганська, заявив Лисенко.

Також речник повідомив, що залишається складною і ситуація на українсько-російському кордоні: протягом ночі на кордоні відбулися збройні сутички з диверсійно-розвідувальними групами. Так, за його словами, близько 3-ї години ночі група найманців з боку кордону здійснила збройний напад на прикордонний наряд, який ніс службу в районі населеного пункту Побєда Донецької області. «Наші прикордонники дали нападникам гідну відсіч. Бойовики були вимушені відступити в бік кордону», – сказав речник РНБО.

Крім того, за його даними, о 4-й годині ранку поблизу пункту пропуску «Успенка» відбулося збройне протистояння прикордонного наряду з диверсійно-розвідувальною групою. Силами прикордонного наряду та резерву, який прибув на БТР, напад було відбито, додав Лисенко.

XS
SM
MD
LG