Доступність посилання

ТОП новини

У Росії спростовують інформацію про знищення їхньої «військової колони» в Україні


У Росії спростовують інформацію про знищену українськими військовими «російську військову колону», яка перетнула російсько-український кордон. Про це заявив журналістам у Росії офіційний представник російського Міністерства оборони Ігор Конашенков.

«Такі заяви, засновані на якихось фантазіях, а точніше сказати, припущеннях журналістів, не мають бути предметом серйозного обговорення вищими посадовими особами будь-якої країни», – зазначив представник Міноборони Росії.

Конащенков зазначив, що у Москві не здивуються, «якщо українська сторона продемонструє свою спалену техніку».

Учора ввечері британські журналісти заявили, що бачили, як російські бронемашини перетнули український кордон. Сьогодні цю інформацію підтвердили в РНБО України.

За повідомленням президента України Петра Порошенка, значна частина російської військової техніки, яка минулої ночі вторглася в Україну, була знищена вночі української артилерією.

На початку місяця Євросоюз, а також США і низка інших країн оголосили про нові санкції проти осіб, компаній, банків і деяких секторів російської економіки через дії Росії на дестабілізацію становища в Україні, зокрема, втручання на сході України та анексію Криму. Росія запровадила санкції у відповідь.

XS
SM
MD
LG