Доступність посилання

ТОП новини

СБУ затримала бойовиків «ДНР», які готували диверсії


СБУ затримала двох бойовиків на Донеччині, які намагалися потрапити на територію, контрольовану українськими військовими для проведення диверсій. Про це йдеться у повідомленні Служби безпеки України.

«Під час проведення органами безпеки спільних з підрозділами АТО фільтраційних заходів, на блокпосту селища Оленівка Волноваського району Донецької області затримано громадян України Синька Родіона Вікторовича, 1977 року народження, уродженця та мешканця міста Іловайськ, та Шеховцова Олексія Миколайовича, 1982 року народження, уродженця та мешканця міста Харцизьк. Зловмисники за завданням російських спецслужб намагалися проникнути на територію, контрольовану Збройними силами України, для здійснення диверсійних актів, спрямованих на дестабілізацію ситуації у регіоні», – мовиться у повідомленні.

За інформацією СБУ, «Синько та Шеховцов мали при собі посвідчення «Министерства государственной безопасности «ДНР», батальону «Восток», з фотографіями та позивними «Синий» та «Захар».

Проти затриманих СБУ порушила кримінальну справу за статтею 258-3 Кримінального кодексу України – «створення терористичної групи чи терористичної організації».

АТО на сході України триває з квітня місяця.

XS
SM
MD
LG