Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК зареєструвала вже 25 кандидатів у народні депутати, з них 5 − у Луганській та Донецькій областях


Центральна виборча комісія зареєструвала вже 25 кандидатів у народні депутати в мажоритарних округах, зокрема в п'яти − на території Луганської і Донецької областей. Як повідомляє прес-служба ЦВК, комісія на засіданні в п'ятницю зареєструвала 13 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування, з них двоє − на території Луганської області.

Так, ЦВК зареєструвала кандидатами нинішніх народних депутатів Віталія Журавського (округ №66, Житомирська область), Сергія Ківалова (округ №135, Одеса) і Володимира Струка (округ №104, Луганська), а також начальника Головного управління ДСНС в Одеській області Руслана Боделана (округ №143, Одеська область) і начальника Миколаївської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» Василя Іванюка (округ №127, Миколаїв).

Раніше ЦВК зареєструвала 12 кандидатів-мажоритарників, з них троє − в округах Донецької області.

Згідно з календарним планом, висунення кандидатів у народні депутати від партій завершується 15 вересня, самовисуванців − 25 вересня, останній термін реєстрації кандидатів − 30 вересня.

Позачергові парламентські вибори заплановані на 26 жовтня.

XS
SM
MD
LG