Доступність посилання

ТОП новини

Через артобстріли в Донецьку 14 вересня загинули шість людей – мерія


У Донецьку за минулу добу в результаті артилерійського обстрілу загинули шестеро мирних жителів, ще 15 отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості. Про це йдеться в повідомленні на сайті міської ради і міського голови Донецька.

За повідомленням, 14 вересня артобстрілів зазнали Київський і Куйбишевський райони Донецька. Внаслідок цього пошкоджені житлові будинки і міська інфраструктура.

Крім того, за даними міської ради, снаряд потрапив на територію Куйбишевської водопровідно-каналізаційної служби КП «Донецькміськводоканал». Пошкоджена будівля служби і техніка.

А на ринку «Путиловський» у Київському районі міста знищені дах і перекриття в торговому павільйоні, віконні блоки, торгове обладнання, повністю згоріли 80 торгових точок.

5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про негайне припинення вогню з 18:00 за київським часом на сході України. Протокол має 12 пунктів і передбачає, зокрема, обмін військовополоненими, забезпечення гуманітарної допомоги, моніторинг режиму припинення вогню на кордоні.

XS
SM
MD
LG