Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську частково відновили енергопостачання – міськрада


У Луганську окремі райони й будинки вдалося підключити до електроенергії, повідомляє міська рада з посиланням на інформацію жителів.

За повідомленням, фахівці продовжують працювати в цьому напрямку. Крім того, електрику вже почали подавати на насосні й каналізаційні станції, щоб згодом налагодити водопостачання й забезпечити відведення стічних вод.

За даними мерії, станом на 15 вересня в Луганську спокійно, на території міста не стріляють.

«У місті тривають аварійно-відбудовні роботи: електрики упорядковують міські лінії електропередач, пошкоджені в результаті обстрілів. Співробітники комунальних служб займаються прибиранням території районів міста», – додали в міській раді.

За повідомленням, ситуація з відсутністю в Луганську мобільного й стаціонарного зв’язку залишається без змін – на даний момент налагодити її не вдалося.

Жителі повідомляють, що в місті розширився асортимент продовольчих товарів, також стали відкриватися деякі аптеки й відновили поставки медикаментів, заявили в міській раді.

Водночас, за повідомленням, паливо у Луганськ завозять лише приватно.

Протягом тривалого часу в місті не виплачуються зарплати, пенсії й соціальні виплати, у зв’язку із чим у людей вичерпано готівку, наголосили в мерії.

XS
SM
MD
LG