Доступність посилання

ТОП новини

ДПСУ: російські військові продовжують на українській території розвідку безпілотниками


Збройні сили Російської Федерації продовжують активне використання безпілотних літальних апаратів (БПЛА) для проведення повітряної розвідки на території України. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.

«Так, учора прикордонники зафіксували застосування безпілотників поблизу Маріуполя у двох випадках. Літальні апарати були помічені в районі н. п. Сартана та Широкіне», – мовиться в повідомленні.

«Поблизу населеного пункту Сартана прикордонники за допомогою оптичних приладів виявили 2 особи зі зброєю, які спостерігали у бінокль за прикордонними підрозділами. Прикордонники здійснили обстріл невідомих, а згодом виявили їхні облаштовані для спостереження позиції», – зазначили в Держприкордонслужбі.

Крім того, прикордонники повідомляють, що бойовики також продовжують проводити розвідувальні та диверсійні заходи, однак за останні години бойових сутичок підрозділів Держприкордонслужби із незаконними збройними формуваннями та обстрілів позицій прикордонників не було.

З часу активної підривної діяльності проросійських бойовиків на Донбасі спроби незаконно порушити кордон України практично не припиняються.

XS
SM
MD
LG