Доступність посилання

ТОП новини

У МВС повідомляють про звільнення викраденого керівника виборчкому у Волновасі


Бійці спецбатальйону МВС «Київ-2» звільнили викраденого керівника окружної виборчої комісії №60 у Волновасі Донецької області, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

«Через кілька годин після призначення нового керівника окружної виборчої комісії №60 замість того, що відмовився, до міліції надійшло повідомлення про її зникнення. У результаті оперативних заходів, проведених бійцями спецбатальйону МВС «Київ-2», місце перебування зниклої жінки встановили, її було звільнено, а викрадачі – затримані», – йдеться в повідомленні.

За даними МВС, правоохоронці знайшли викрадену жінку в підсобному приміщенні одного з міських кафе. За підозрою в її викраденні затримали двох місцевих жителів.

За словами заступника командира батальйону «Київ-2» Віталія Кряжа, жінка повідомила, що їй за відмову від посади пропонували гроші. Спочатку йшлося про 10 тисяч гривень, потім – про іншу суму, додали в міліції.

«Замовником викрадення виявився місцевий приватний підприємець. Нині з потерпілою і з затриманими працюють відповідні органи СБУ України», – йдеться в повідомленні.

Як додали в МВС, під час виборів батальйон «Київ-2» забезпечуватиме правопорядок і законність на території 2/3 Волноваського району, найбільшого у Донецькій області.

Позачергові парламентські вибори відбудуться цієї неділі, 26 жовтня.

XS
SM
MD
LG