Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко обговорив з Ляшком формування коаліції


Лідер Радикальної партії Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомляє про обговорення з президентом Петром Порошенком питання формування коаліції у новому парламенті. Про це Ляшко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Щойно завершилась зустріч із президентом України. Обговорювали питання формування коаліції у новій Раді. Новий уряд має бути сформований якнайшвидше, щоб вирішувати проблеми людей і захищати Україну», – зазначив Ляшко.

За повідомленням «Блоку Петра Порошенка», перша зустріч робочої групи зі створення коаліції у новому парламенті відбудеться у п’ятницю, 21 жовтня.

30 жовтня відбулася зустріч представників політичних сил, що пройшли до нового парламенту. У ній взяли участь: від «Блоку Петра Порошенка» – Володимир Гройсман, від «Народного фронту» – Арсеній Яценюк, від «Самопомочі» – Андрій Садовий. Зустріч відбулася з участю президента Порошенка.

Наразі ЦВК опрацювала 99,66% електронних протоколів у багатомандатному виборчому окрузі. За попередніми підрахунками результатів виборів 26 жовтня, лідирує «Народний фронт», відразу за ним із невеликим відривом – «Блок Петра Порошенка». Також проходять до парламенту, долаючи 5-відсотковий бар’єр, «Самопоміч», «Опозиційний блок», Радикальна партія Олега Ляшка і «Батьківщина».

Дострокові парламентькі вибори в Україні відбулися 26 жовтня.

XS
SM
MD
LG