Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО зазнали втрат під Луганськом і Донецьком – прес-центр


Під містом Щастя у Луганській області загинув український військовослужбовець, ще одного поранено. Один боєць поранений також у Донецькому аеропорту. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у своєму ранковому зведенні 12 листопада.

«Під час обстрілу з ракетних систем залпового вогню «Град» наших позицій в районі Щастя ми безповоротно втратили одного українського військовослужбовця, ще одного пораненого доставлено до міської лікарні», – ідеться в повідомленні.

Також тривають обстріли Донецького аеропорту.

«Сьогодні зранку бойовики вкотре обстріляли наші позиції в аеропорту. Внаслідок обстрілу поранено одного з українських захисників, йому надається медична допомога», – повідомляє прес-центр і додає, що українські військові знищують вогневі точки противника вогнем у відповідь.

Аеропорт далі перебуває під контролем сил АТО, запевняють у прес-центрі.

За даними групи «Інформаційний спротив», у цілому за минулу добу зафіксовано понад 50 обстрілів позицій сил АТО і дві бойові сутички між українськими підрозділами й незаконними збройними формуваннями.

Сепаратисти на своїх сайтах повідомляють про обстріли, які ведуть українські військові, звинувачуючи їх також і в обстрілах житлових кварталів.

Незалежного підтвердження інформації з обох сторін немає.

XS
SM
MD
LG