Доступність посилання

ТОП новини

За добу в зоні АТО загинули четверо військових – штаб АТО


За добу в зоні АТО загинули четверо військовослужбовців, п’ять військових поранені, повідомляє прес-центр АТО.

В районі Орлово-Іванівки Донецької області упродовж двох годин тривав бій сил АТО з бойовиками. Інформація про постраждалих уточнюється.

Крім того, у штабі АТО повідомляють, що сьогодні двічі атакували позиції українських військових у районі Донецького аеропорту, атаки бойовиків відбиті, об’єкт залишається під контролем українських військових.

У прес-центрі АТО зазначають, що в цьому бою знищено десятьох бойовиків.

Сьогодні представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували на території, яку контролюють бойовики угрупування «ДНР», три колони військової техніки без розпізнавальних знаків.

Раніше головнокомандувач об’єднаних збройних сил НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав повідомив, що за останні дні Північноатлантичний альянс спостерігав входження колон із російським озброєнням на територію східної України. Також українські силовики повідомляли про концентрацію російських військ на кордоні, а також переміщення військової техніки на території на Донбасі.

Вчора у ЗМІ з’явилася інформація про можливий масовий наступ бойовиків у зоні АТО 16 листопада, зокрема, військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що командири бойовиків з підрозділу «Кальміус» стверджують, що на неділю планується наступ на сили АТО.

XS
SM
MD
LG