Доступність посилання

ТОП новини

Труни загиблих у «Боїнгу-777» відправлять до Нідерландів у п’яницю – Харківська ОДА


24 листопада спецпотяг з рештками загиблих у «Боїнгу-777» прибув з Донбасу до Харкова
24 листопада спецпотяг з рештками загиблих у «Боїнгу-777» прибув з Донбасу до Харкова

Шість трун загиблих пасажирів малайзійського «Боїнга-777», який впав на Донеччині, відправлять з Харкова до Нідерландів у п’ятницю. Про це, як повідомляє Харківська облдержадміністрація, заявив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ОДА Віктор Коваленко під час наради з представниками міжнародної місії з розслідування катастрофи літака у середу, 26 листопада.

«У п'ятницю, 28 листопада, на льотному полі міжнародного аеропорту «Харків» пройде остання цього року церемонія прощання з жертвами катастрофи малайзійського авіалайнера. Шість трун з тілами загиблих пасажирів збитого «Boeing-777» будуть відправлені до Нідерландів. На церемонію прибуде Міністр безпеки та юстиції Королівства Нідерланди Іво Опстельтен», – мовиться у повідомленні.

24 листопада спецпотяг з рештками загиблих у «Боїнгу-777» прибув з Донбасу до Харкова.

22 листопада «прес-центр» угруповання «ДНР», визнаного в Україні терористичним, повідомив, що уламки «Боїнга-777» почнуть вивозити з території, підкотрольної бойовикам, 23 листопада.

Внаслідок катастрофи, яка сталася 17 липня на Донеччині загинули всі 298 людей, що були на борту «Боїнга».

Захід і Україна заявляли, що мають докази того, що літак збили проросійські бойовики із комплексу «Бук» за ймовірної підтримки Москви. Бойовики і Росія свою причетність відкидають.

XS
SM
MD
LG