Доступність посилання

ТОП новини

Авіакомпанія заявляє про ймовірність банкрутства через заборону польотів з аеропорту «Дніпропетровськ»


Аеропорт, ілюстраційне фото
Аеропорт, ілюстраційне фото

Через рішення Державіаслужби про заборону польотів з аеропорту «Дніпропетровськ» повністю паралізована робота авіакомпанії «Дніпроавіа». Таку заяву в понеділок оприлюднила компанія.

За даними «Дніпроавіа», єдина авіакомпанія, яка досі виконує міжрегіональні українські перевезення, до нового року вимушена буде оголосити про банкрутство.

У компанії також нагадали про рішення Державіаслужби від 28-го листопада про заборону польотів між Дніпропетровськом і Москвою.

У «Дніпроавіа» також зазначають, що досі не отримали «жодного роз’яснення, з чим пов’язані ці заборони і на який час ці обмеження введені».

Водночас у понеділок на прес-конференції в Дніпропетровську місцеві туроператори заявили, що попри закриття аеропорту виконують свої зобов’язання перед покупцями турів: туристів, які вилітають в подорож, на автобусі доправляють до столичного аеропорту й пересаджують на інші рейси, з Києва автобусом забирають прибулих туристів.

Державна авіаційна служба закрила всі польоти в Харків, Дніпропетровськ і Запоріжжя.

За словами голови служби Дениса Антонюка, це було зроблено з міркувань безпеки. Він не повідомив причин і подробиць рішення, а також не сказав, коли польоти в ці аеропорти будуть відновлені. Польоти в інші аеропорти – Одеси, Львова та Києва – виконуються в звичайному режимі.

У понеділок Державна авіаційна служба України продовжила заборону на польоти в аеропорти Харкова, Дніпропетровська та Запоріжжя до ранку вівторка, 16 грудня.

XS
SM
MD
LG