Доступність посилання

ТОП новини

Прокурор Києва доручив з’ясувати обставини загибелі міліціонерів


Прокурор Києва Сергій Юлдашев доручив міліції у 20-денний термін провести службове розслідування причин та обставин загибелі двох правоохоронців та одного колишнього співробітника міліції у Києві. Про це йдеться у повідомленні київської прокуратури.

«Загинули зовсім молоді хлопці. Наймолодшому – Олександру Хоменку було всього 25 років. І якщо вони навіть порушили якісь відомчі інструкції, то вже сповна понесли покарання за це. Але, безумовно, з цього трагічного випадку іншим працівникам міліції необхідно зробити відповідні висновки», – зазначив Сергій Юлдашев.

За його словами, що вже допитані десятки свідків, перевірена техніка та документація. «Необхідно похвилинно відновити хроніку того трагічного дня, щоб дати відповідь суспільству, що на справді відбулося», – додав Юлдашев.

У п’ятницю, 19 грудня, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що людину, яка напередодні у Києві вбила трьох міліціонерів, затримали. 18 грудня за цим фактом правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею «умисне вбивство».

Утім увечері 19 грудня речниця Генпрокуратури Альона Яхно оприлюднила інформацію, що підозрюваний у вбивстві трьох людей у Києві вбитий.

XS
SM
MD
LG