Доступність посилання

ТОП новини

Увечері Донецький аеропорт почали обстрілювати з мінометів та «Градів» – штаб АТО


Донецьккий аеропорт, архівне фото
Донецьккий аеропорт, архівне фото

Сьогодні о 17:15 бойовики почали вести вогонь по позиціях українських військових в районі Донецького аеропорту з мінометів та систем залпового вогню «Град», українські військові утримують Донецький аеропорт. Про це повідомляють у штабі АТО.

«О 15:10 відбулося бойове зіткнення і поблизу Мар’їнки, що неподалік аеропорту. Воно було нетривалим, українські військові дали відсіч. Також бандформування активно обстрілювали населені пункти у районі летовища. Під артилерійський вогонь терористів потрапили Піски, Опитне й Тоненьке. Опівдні поблизу Орлово-Іванівки відбулось бойове зіткнення. Бойовики пішли у наступ за підтримки мінометів та танків. Атаки відбили», – мовиться у повідомленні.

За даними штабу, також з «Градів» бойовики обстріляли Щастя, Трьохізбенку й Кримське на Луганщині, а Миколаївку Донецької області вони обстріляли з мінометів, артилерії та протитанкових керованих ракет.

Загалом за добу сепаратисти 37 разів обстріляли позиції українських військових.

Від 13 січня бойовики розпочали інтенсивний наступ на позиції українських військових у Донецькому аеропорту. Вчора сепаратисти заявили, що їм вдалося захопити новий термінал. Однак у прес-центрі АТО інформацію про повне захоплення бойовиками аеропорту спростовують.

XS
SM
MD
LG