Доступність посилання

ТОП новини

Міліція встановлює, за допомогою якої гранати організовано вибух на Троєщині в Києві


Як повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві, учора, 16 січня, о 22.30 спецлінією «102» до чергової частини Деснянської міліції зателефонував чоловік і повідомив, що почув вибух. Перевіркою було встановлено, що в Деснянському районі на прибудинковій стоянці вибухом невідомого предмета пошкоджено дев’ять автомобілів.

«Під час відпрацювання прилеглої території було затримано двох громадян, котрі перевіряються на причетність до вчинення даного кримінального правопорушення. Наразі експерти-криміналісти встановлюють, чи це була граната РГО, чи РГН», − говориться в повідомленні.

Також зазначається, що на місці події працювала карета швидкої медичної допомоги, але потерпілих не було, за медичною допомогою ніхто не звертався.

На виклик виїжджало керівництво Головного управління МВС України в місті Києві на чолі з Олександром Терещуком. Слідчим відділом Деснянського райуправління столичної міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 4 статті 296 КК України «Хуліганство». Проводиться подальша перевірка.

XS
SM
MD
LG