Доступність посилання

ТОП новини

Москаль заборонив деяким чиновникам Луганської ОДА їздити на контрольовану бойовиками територію


Геннадій Москаль,
Геннадій Москаль,

З 20 січня 2015 року деяким категоріям чиновників Луганської облдержадміністрації заборонено їздити на територію, що контролюється бойовиками. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

«Заборона стосується заступників голови обласної держадміністрації, керівників і заступників керівників структурних підрозділів ОДА, апарату облдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, а також співробітників органів виконавчої влади, які мають допуск та дозвіл до роботи з документами, що складають державну таємницю», – йдеться у повідомлені.

Відповідне розпорядження підписав голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

У облдержадміністрації уточнюють, що таке рішення прийняте у зв’язку із загостренням бойової обстановки, зростанням терористичної активності бойовиків, чисельними фактами взяття заручників та з метою запобігання протиправним діям стосовно співробітників органів виконавчої влади.

З квітняна території Донецької та Луганської областей проводиться антитерористична операція. Частину цих областей контролюють проросійські сепаратисти. Раніше повідомлялось про випади захоплення бойовиками чиновників, зокрема в Луганській області викрадали співробітників пенітенціарної служби.

XS
SM
MD
LG