Доступність посилання

ТОП новини

У результаті обстрілу Мар’їнки на Донеччині загинула дитина – МВС


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

У результаті обстрілу Мар’їнки Донецької області загинула дитина, двоє людей отримали поранення. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник головного управління МВС в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

«Попадання снаряда в приватне домоволодіння по вулиці Миру. На очах у батьків загинув 9-річний син. Його брат, 14 років, і бабуся отримали осколкові поранення. Сім’я перебувала на кухні, обідала», – йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група не може виїхати для огляду на місце події у зв’язку з безперервними обстрілами міста, зазначає Аброськін.

Раніше у Донецькій облдержадміністрації повідомляли, що внаслідок обстрілів 19 січня в Мар’їнці 2 людей отримали поранення, одна людина загинула.

Останніми днями на Донбасі почастішали випадки обстрілу мирних жителів. Зокрема про це 19 січня заявила правозахисна організація Amnesty International. Правозахисники заявили про ескалацію насилля на сході України з 18 січня, що призвело до загибелі великої кількості цивільних, включаючи дітей. Це, за їхніми словами, поставило під загрозу й інших мирних мешканців.

XS
SM
MD
LG