Доступність посилання

ТОП новини

Прес-центр АТО: найактивніше бойовики діють на Дебальцевському напрямку, в районі Маріуполя – затишшя


Найбільшу активність незаконні збройні формування впродовж дня неділі, 24 січня, проявляли на Дебальцівському напрямку, повідомляє прес-центр АТО.

Незаконні угруповання обстрілюють укріплені пункти українських військових в районах населених пунктів Кам’янка, Гірське, Попасна, Рідкодуб, Санжарівка, Троїцьке та Чорнухине, ідеться в повідомленні прес-центру АТО.

Там відзначають, що не припиняються обстріли населених пунктів поблизу Донецького аеропорту й що українські військові утримують свої позиції, одночасно завдаючи артилерійських ударів по вогневим позиціям противника.

«На Луганському напрямку не припиняються обстріли позицій сил АТО в районі н.п. Кримське, Кряківка, Нижньотепле, Станиця Луганська, Щастя, та в районі 29 блокпосту. Найчастіше під вогонь артилерії, реактивних систем залпового вогню та мінометів потрапляли Кримське та Станиця Луганська», – повідомляють у прес-центрі АТО.

На Маріупольському спостерігається відносне затишшя. «О 10.00 по нашим позиціям в районі Чермалика вів вогонь снайпер. Опівдні бойовики здійснили обстріл з міномету населеного пункту Миколаївка. Ще кілька спроб відкрити вогонь в нашу сторону українські артилеристи швидко припинили. Втрати противника склали близько 30 чоловік», – заявляють у прес-центрі.

На сайтах сепаратистів пишуть про те, що їхні збройні угруповання ведуть «успішний наступ у Дебальцевському напрямку». Сайт агентства сепаратистів «Новороссия» пише, що сепаратисти «взяли Попасну». Українська сторона цього не підтверджує.

Прес-центр АТО заявляє, що, за інформацією українських силовиків, керівництво незаконними збройними угрупованнями, що ведуть наступальні дії проти українських підрозділів в районі населеного пункту Попасна, здійснює особисто начальник штабу 58-ї армії Південного військового округу Росії генерал-майор Сергій Кузовльов.

XS
SM
MD
LG