Доступність посилання

ТОП новини

У результаті артобстрілу Дебальцева загинули 5 людей – МВС


Обстріл Дебальцева, 19 січня 2015 року
Обстріл Дебальцева, 19 січня 2015 року

У результаті артобстрілу бойовиками Дебальцева загинули п’ять людей, повідомив начальник головного управління МВС у Донецькій області В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Він уточнив, що 7 лютого бойовики також обстрілювали прифронтові міста.

«Вбиті троє мирних жителів. В Авдіївці в районі вулиці Молодіжної убита жінка. У Красногорівці Мар’їнського району снаряд потрапив у будинок на вулиці Шмідта, загинула жінка. Через артобстріл Гнутова Маріупольської міськради на вулиці Степовій в своєму будинку загинув чоловік», – написав він.

Крім того, за даними Аброськіна, поранено 3 людини в Дебальцеві і Авдіївці.

Раніше донецька міліція повідомляла, що за минулу добу 4 мирних жителів загинули, 3 поранені. Водночас в головному управлінні МВС в Донецькій області зазначили, що у зв’язку з постійними обстрілами інформація з «гарячих точок» надходить із запізненням, обставини та дані про постраждалих уточнюються.

В ООН повідомляють про збільшення кількості жертв конфлікту на Донбасі до 5358 людей. Як заявив верховний комісар ООН з прав людини, щонайменше 224 мирні жителі загинули, 545 були поранені внаслідок боїв, що активізувалися в останні три тижні січня.

XS
SM
MD
LG