Доступність посилання

ТОП новини

АТО: останні військові з Дебальцева відходять на нові рубежі


©Shutterstock
©Shutterstock

У штабі АТО у четвер вранці заявляють про завершення планового відведення військ з Дебальцева на нові рубежі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО в Фейсбуку.

«Закінчується плановий відвід військ з Дебальцевого на нові рубежі. З міста та його околиць організовано вийшло вже понад 80 відсотків особового складу. Частини і підрозділи займають нові позиції для оборони держави. Хоча інтенсивність обстрілів на цьому напрямку суттєво зменшилася, все ж поодинокі випадки вогневого контакту наших військових з бойовиками протягом доби фіксуються», – мовиться в повідомленні.

За даними штабу АТО, за минулу добу в районах проведення антитерористичної операції зафіксували 46 випадків порушення бойовиками «режиму тиші». Водночас бойовики пишуть на своїх сайтах, що «режим тиші» за минулу добу порушили 12 разів українські військові.

Як повідомили раніше в МВС, спецоперація виведення українських військових із Дебальцева має завершитися сьогодні до обіду. Українські військові покинули це місто більшістю сил учора, втративши при цьому шістьох бійців, близько сотні були поранені.

XS
SM
MD
LG